Login
Register
Istoric

Dorinta de a face medicina veterinara a crescut in inima mea inca din copilarie datorita unchiului meu care este tot medic veterinar si datorita lui Gimi…
Am avut privilegiul de a-mi petrece vacantele la bunici...eram patru nepoti si doi catei - Calu si Gimi. Noi am crescut, bunicii s-au dus la ceruri, la fel si Calu, iar Gimi a ramas singur sa pazeasca casa. Nu a plecat din casa nici cand nu avea ce sa manance...se urca in pod si manca boabe de porumb de pe stiulet, ne intampina de la marginea satului cand mergeam la tara, plangea cand ne vedea ca plecam.
A trait cam sase ani singur dar nu a plecat… credinciosia lui, devotamentul lui, simtul lui de a stii cand veneam acasa au impresionat inima mea de copil si astfel am ajuns studenta la medicina veterinara.
Apoi ideea de a face aceasta afacere s-a nascut chiar aici in Domenii acum aproximativ 14 ani cand intr-o dimineata de primavera a intrat in farmacia din domenii un domn distins, cu multa prestanta, si parca era desprins de pe filele unei carti… pana si cuvintele veneau din alte vremuri.
Ce se poate spune despre dumnealui?!...
Studiase stintele economice, facuse afaceri in anii 1930, avusese propria afcere, traise razboiul, pe atunci Regele era un simbol de urmat…si atunci cand n-a mai stiut ce sa faca…”am facut ce a facut Regele” spune el; a luat-o de trei ori de la capat, si tot de atatea ori a reusit; mai tarziu, in comunism a fost de folos multor oameni… apoi mi-a devenit mentor…
Asa s-a facut o punte in timp, invatand de la acest om de afaceri principiile de atunci: oamenii cu care lucrezi sunt valorosi, clientii trebuie respectati si le trebuie oferite servicii de calitate si profesionalism.
Anul acesta in 2014 ar fi implinit 100 de ani … si-n acest mod il omagiez, si-i urmez inavatamintele!!!

Cu consideratie si caldura,
Dr. Simona Marcu

Ultimele anunturi adaugate...

George
Buna ziua, am si eu un catelus care nu vrea sa manance bea doar apa apoi varsa.Ce ii puteti recomanda?
Guest
0722520816
Desi ar trebui sa se numeasca Norocel, numele lui este Pascal.
A fost gasit in seara de Inviere, cu capul zdrobit de roata
unei masini.
Cu mult nor...
Guest
0740069713
Avem de vanzare zebre australiene (RON 20/ bucata) - pui dar si perechi tinere de un an. Rugam seriozitate.